Van verdriet naar Ochtendblauw

Plots mist er een uniek en waardevol leven. Verlies en rouw is voor iedereen anders. De gemene deler is dat iedereen er met heel z’n hart voor wil zorgen dat er iets moois en passends voor de persoon wordt geregeld. Voor Lynn en Ralph kwam het gemis van een dierbare een paar keer erg dichtbij en bleek het moeilijk om in korte tijd iets te vinden dat perfect is. Precies daar ontstond Ochtendblauw. 

Persoonlijk
met aandacht

Met zorg uitgekozen unieke urnen die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren.

230414_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie_WEB_foto-3

Ochtendblauw in cijfers

5
gepassioneerde medewerkers
+500
gedenkartikelen in het assortiment
9,3
gemiddelde klantwaardering
+50
personalisaties per maand

Onze visie

"Een mooie rustplek kan ervoor zorgen dat pure rouw op een moment over mag gaan in liefdevol gedenken. We geloven dat we met zorg en aandacht, altijd een persoonlijke en unieke herinnering kunnen verzorgen."

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-2

Ons team

Foto van Lynn Lynn Gedenkspecialist
Foto van Ralph Ralph Herdenkingsadviseur
Foto van Belinda Belinda Urn expert
Foto van Talina Talina Gedenkspecialist

Laat je inspireren in onze winkel & showroom

Tijdens een afspraak in onze winkel laten we je graag alle mogelijkheden zien. Bekijk alle opties met eigen ogen en stel de vragen die je hebt. Zelfs een blik in onze werkplaats is mogelijk. Je zult zien dat iedere urn met zorg en aandacht door onze handen gaat. 

230414_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie_WEB_foto-11
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Clauedine 10
KEURIG EN HEEL GOEDE AFHANDELING
Kelly 10
De urn moest niet overkomen als een urn, dat is met deze urn goed gelukt. Hij zal mooi staan in de woonkamer. Zodat onze man, papa en opa altijd dicht bij ons kan zijn.
Clair 10
Voldoende variatie in artikelen en goede en snelle levering.
Hetty 10
Heel mooi, heel goed verpakt en snel bezorgd, en wat ik leuk vond was het kaartje aan mij, top.
Sarah 10
Snelle levering en een mooie persoonlijke boodschap. Wordt erg gewaardeerd.
nigel 10
Ik heb een hele mooie urn uitgezocht met daarop een gepersonaliseerde tekst. Staat super mooi en kijk er elke dag naar. Zat een hele lieve kaart bij met de hand geschreven dus echt persoonlijk. Dat gaf me een heel goed en prettig gevoel. Daarna nog een telefoontje of alles naar wens was en of ze nog iets voor mij konden betekenen. Echt een aanrader en zeker de service en het geld waard!
Peter 10
tijdens moeilijke momenten moet je dan keuzes gaan maken. En dat kan bij Ochtendblauw zeer zeker , voor iedereen is er zeker iets te vinden als mooi aandenken voor een dierbaar persoon. De levering was perfect, mooi ingepakt en heel snel. Precies wat je nodig hebt , betrouwbaarheid. Wat het helemaal afmaakte voor mij was het handgeschreven briefje van Ochtendblauw. Ze weten daar echt wel dat het om mensen gaat in moeilijke tijden.
Barbara Berbee 10
Ik had wat moeite met het bestellen en werd door een medewerker gebeld en geholpen. Toen ik het bestelde ontving zat er nog een heel lief kaartje bij, heel persoonlijk en attent.
Monique 8
Vriendelijkheid, service en hulp.
Desiree 10
Ik heb mijn. Estelling binnen 1 week binnen gekregen. Kwam met een instructie blaadje, met de hand gemaakt super mooi!! Be echt tevreden! Ben zeker vaste klant!

Het eerste licht na het donker

Vind de beste urn