Van verdriet naar Ochtendblauw

Plots mist er een uniek en waardevol leven. Verlies en rouw is voor iedereen anders. De gemene deler is dat iedereen er met heel z’n hart voor wil zorgen dat er iets moois en passends voor de persoon wordt geregeld. Voor Lynn en Ralph kwam het gemis van een dierbare een paar keer erg dichtbij en bleek het moeilijk om in korte tijd iets te vinden dat perfect is. Precies daar ontstond Ochtendblauw. 

Persoonlijk
met aandacht

Met zorg uitgekozen unieke urnen die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren.

230414_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie_WEB_foto-3

Ochtendblauw in cijfers

5
gepassioneerde medewerkers
+1000
gedenkartikelen in het assortiment
9,7
gemiddelde klantwaardering
+100
personalisaties per maand

Onze visie

"Een mooie rustplek kan ervoor zorgen dat pure rouw op een moment over mag gaan in liefdevol gedenken. We geloven dat we met zorg en aandacht, altijd een persoonlijke en unieke herinnering kunnen verzorgen."

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-2

Ons team

Foto van Lynn Lynn Gedenkspecialist
Foto van Ralph Ralph Herdenkingsadviseur
Foto van Talina Talina Gedenkspecialist

Laat je inspireren in onze winkel & showroom

Tijdens een afspraak in onze winkel laten we je graag alle mogelijkheden zien. Bekijk alle opties met eigen ogen en stel de vragen die je hebt. Zelfs een blik in onze werkplaats is mogelijk. Je zult zien dat iedere urn met zorg en aandacht door onze handen gaat. 

230414_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie_WEB_foto-11
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Daphne 9
Ik had een mooi urntje besteld, welke snel bezorgd was na bestellen. De urn was netjes ingepakt. En er zat een handgeschreven notitie bij. Ook een handige instructie om de urn te vullen. Kortom goede service! Alleen net geen vijf sterren, omdat het urntje wel aan de prijzige kant was, zeker gezien het formaat. Desondanks wel blij met de keuze.
Nic 10
De urne die ik had uitgekozen was niet in voorraad maar ik ontving een mailtje dat deze besteld was en zo snel mogelijk geleverd zou worden. Werd mooi verpakt geleverd met de nodige info erbij en met een persoonlijk kaartje. Dat draagt toch bij tot een goed gevoel.
Mirjan 10
Heel erg persoonlijk dat gevoel kreeg ik erbij. Alles supernetjes verpakt en stevig ingepakt. Was er heel blij mee. Super!!
Rita 10
Het bestelde was zeer zorgvuldig verpakt met een mooie handgeschreven kaart erbij. Geeft een warm gevoel. Een vraag via de mail werd direct beantwoord
Jan 10
Was verbaasd over de prima levering van vogelurntje en een woord van medeleven waarvoor mijn hartelijk dank
Louisa 10
Ik ben zeer tevreden met de urn die ik besteld heb (bloemenveld) m’n man hield erg van die kleurtjes.
Carmen 10
Persoonlijke benadering via de mail gehad hoe de urn er precies uit ziet zodat je weet wat je koopt erg fijn! En een handgeschreven kaart bij de levering van de urn dat doet een mens goed. En een hele snele levering! Kortom top!
Esther 10
Mini urn besteld. Snelle levering. Goed verpakt. Mooi betaalbaar product.
Ria Hoonhout 10
Prachtig glazen urn en snel geleverd
Daphne 9
Mijn ervaring is erg goed. Bestelling was niet op voorraad en kreeg netjes een mail dat de levering iets langer duurde. Product was veilig verpakt en precies wat ik ervan had gehoopt. Inclusief persoonlijk kaartje en een troostpoppetje.

Het eerste licht na het donker

Vind de beste urn