Van verdriet naar Ochtendblauw

Plots mist er een uniek en waardevol leven. Verlies en rouw is voor iedereen anders. De gemene deler is dat iedereen er met heel z’n hart voor wil zorgen dat er iets moois en passends voor de persoon wordt geregeld. Voor Lynn en Ralph kwam het gemis van een dierbare een paar keer erg dichtbij en bleek het moeilijk om in korte tijd iets te vinden dat perfect is. Precies daar ontstond Ochtendblauw. 

Persoonlijk
met aandacht

Met zorg uitgekozen unieke urnen die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren.

230414_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie_WEB_foto-3

Ochtendblauw in cijfers

5
gepassioneerde medewerkers
+1000
gedenkartikelen in het assortiment
9,4
gemiddelde klantwaardering
+100
personalisaties per maand

Onze visie

"Een mooie rustplek kan ervoor zorgen dat pure rouw op een moment over mag gaan in liefdevol gedenken. We geloven dat we met zorg en aandacht, altijd een persoonlijke en unieke herinnering kunnen verzorgen."

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-2

Ons team

Foto van Lynn Lynn Gedenkspecialist
Foto van Ralph Ralph Herdenkingsadviseur
Foto van Belinda Belinda Urn expert
Foto van Talina Talina Gedenkspecialist

Laat je inspireren in onze winkel & showroom

Tijdens een afspraak in onze winkel laten we je graag alle mogelijkheden zien. Bekijk alle opties met eigen ogen en stel de vragen die je hebt. Zelfs een blik in onze werkplaats is mogelijk. Je zult zien dat iedere urn met zorg en aandacht door onze handen gaat. 

230414_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie_WEB_foto-11
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Jerry Hummel 10
Online een mooie urn uitgezocht , over de levertijd was mij iets niet duidelijk , toen heb ik gebeld en kreeg ik een duidelijk en goed antwoord dat ze contact gingen opnemen met de leverancier . Diezelfde dag in de avond een mail ontvangen dat de urn nog op voorraad was en zo snel mogelijk werd verzonden Van begin tot eind was alles geregeld in 3 dagen dat was voor ons als nabestaanden heel heel erg fijn . Dankjewel voor de goede service !!!
Veronica Sanchez 10
Snelle fijne en persoonlijke service
Ellen 10
X
San 10
Zoals beloofd snel in huis, met een lieve kaart. Een aanrader!
Louis 10
Goed en vakkundig verpakking
R 10
Snelle levering, netjes verpakt. En een ruime keuze.
Fenny 10
Heel goed verpakt in een hele mooie doos, bij het uitpakken een persoonlijk geschreven kaartje , heel ontroerend en mooi . Ik raad ochtendblauw zeker aan.
Annemie 10
Heel mooi en met toewijding verpakt
Justin 10
We hadden een prachtige urn besteld voor onze kat. De urn was snel verzonden en erg goed verpakt. Kortom, zeer tevreden over Ochtentblauw.
Frans van Hilst 10
1 kleine urn met waxine kaarsje en 1 grote urn gekocht en zeer duidelijke uitleg en ze komen zelf met verbeter punten/ideeën wat betreft waar en hoe graveren, zeer snelle levering en super veilig ingepakt...daarna nog contact gehad als alles netjes was aangekomen en na enkele weken belde ze weer of alles goed gegaan was met vullen en lijmen....echt wat een interesse en betrokkenheid ****** Ik schrijf veel reviews, maar dit nog nooit mee gemaakt, zou graag 6 sterren willen geven...voorbeeld voor de rest..

Het eerste licht na het donker

Vind de beste urn