Onze personalisatie mogelijkheden

Ieder mens is uniek en zo ook iedere urn. Heel bewust kiezen, zodat er echt iets overblijft om trots op te zijn. We bieden diverse manieren om de gekozen urn te personaliseren. Met veel liefde graveren we bijvoorbeeld de naam en datum of andere gewenste tekst. Ook is het mogelijk om een gedenkplaatje of standaard te laten maken. En zelfs die laatste kunnen we voor je personaliseren. 

Graveren

Vrijwel alle urnen zijn te personaliseren met een gravure. Naam, datum of allebei. Maar ook een persoonlijke tekst is mogelijk. De personalisaties kun je direct in onze webshop uitvoeren bij de door jou gekozen urn, mét tekstvoorbeeld & keuze uit diverse stijlen en lettertypen. Wil je meer eigen inbreng, dan is samen ontwerpen met onze designers voor jou de beste keuze. 

 • 1 regel (15 karakters)
  50,-
 • 2 regels (30 karakters)
  75,-
 • 3 regels (100 karakters)
  100,-
 • Eigen afbeelding
  100,-
Urn personaliseren Personaliseren urn Graveren urn Urn graveren

Samen ontwerpen

In samenwerking met onze designers is het mogelijk een eigen ontwerp samen te stellen. Om jouw wensen om te zetten naar een tastbaar ontwerp, plannen we hiervoor een afspraak bij ons in de winkel. Een eigen lettertype, afbeelding, vingerafdruk of andere wens erin laten verwerken? Niets is ons te gek. In alle rust creëeren we samen met jou, een uniek design om jouw herinnering uniek en persoonlijk te maken. 

Liever vanuit huis samen ontwerpen? Vraag dan een online afspraak aan om hiermee te beginnen. Pas wanneer het ontwerp helemaal naar wens is en jij besluit het door ons te laten verzorgen, gelden onderstaande prijzen. 

 • Samen ontwerpen (winkel)
  Vanaf 175,-
 • Samen ontwerpen (online)
  Vanaf 125,-
 • *Incl. graveerkosten
230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-11 Personalisatie3 Personalisatie voorbeeld Riposa
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Jerry Hummel 10
Online een mooie urn uitgezocht , over de levertijd was mij iets niet duidelijk , toen heb ik gebeld en kreeg ik een duidelijk en goed antwoord dat ze contact gingen opnemen met de leverancier . Diezelfde dag in de avond een mail ontvangen dat de urn nog op voorraad was en zo snel mogelijk werd verzonden Van begin tot eind was alles geregeld in 3 dagen dat was voor ons als nabestaanden heel heel erg fijn . Dankjewel voor de goede service !!!
Veronica Sanchez 10
Snelle fijne en persoonlijke service
Ellen 10
X
San 10
Zoals beloofd snel in huis, met een lieve kaart. Een aanrader!
Louis 10
Goed en vakkundig verpakking
R 10
Snelle levering, netjes verpakt. En een ruime keuze.
Fenny 10
Heel goed verpakt in een hele mooie doos, bij het uitpakken een persoonlijk geschreven kaartje , heel ontroerend en mooi . Ik raad ochtendblauw zeker aan.
Annemie 10
Heel mooi en met toewijding verpakt
Justin 10
We hadden een prachtige urn besteld voor onze kat. De urn was snel verzonden en erg goed verpakt. Kortom, zeer tevreden over Ochtentblauw.
Frans van Hilst 10
1 kleine urn met waxine kaarsje en 1 grote urn gekocht en zeer duidelijke uitleg en ze komen zelf met verbeter punten/ideeën wat betreft waar en hoe graveren, zeer snelle levering en super veilig ingepakt...daarna nog contact gehad als alles netjes was aangekomen en na enkele weken belde ze weer of alles goed gegaan was met vullen en lijmen....echt wat een interesse en betrokkenheid ****** Ik schrijf veel reviews, maar dit nog nooit mee gemaakt, zou graag 6 sterren willen geven...voorbeeld voor de rest..

Het eerste licht
na het donker

Vind de beste urn.