Onze personalisatie mogelijkheden

Ieder mens is uniek en zo ook iedere urn. Heel bewust kiezen, zodat er echt iets overblijft om trots op te zijn. We bieden diverse manieren om de gekozen urn te personaliseren. Met veel liefde graveren we bijvoorbeeld de naam en datum of andere gewenste tekst. Ook is het mogelijk om een gedenkplaatje of standaard te laten maken. En zelfs die laatste kunnen we voor je personaliseren. 

Graveren

Vrijwel alle urnen zijn te personaliseren met een gravure. Naam, datum of allebei. Maar ook een persoonlijke tekst is mogelijk. De personalisaties kun je direct in onze webshop uitvoeren bij de door jou gekozen urn, mét tekstvoorbeeld & keuze uit diverse stijlen en lettertypen. Wil je meer eigen inbreng, dan is samen ontwerpen met onze designers voor jou de beste keuze. 

 • 1 regel (15 karakters)
  50,-
 • 2 regels (30 karakters)
  75,-
 • 3 regels (100 karakters)
  100,-
 • Eigen afbeelding
  100,-
Elegance personalisatie Graveren urn

Samen ontwerpen

In samenwerking met onze designers is het mogelijk een eigen ontwerp samen te stellen. Om jouw wensen om te zetten naar een tastbaar ontwerp, plannen we hiervoor een afspraak bij ons in de winkel. Een eigen lettertype, afbeelding, vingerafdruk of andere wens erin laten verwerken? Niets is ons te gek. In alle rust creëeren we samen met jou, een uniek design om jouw herinnering uniek en persoonlijk te maken. 

Liever vanuit huis samen ontwerpen? Vraag dan een online afspraak aan om hiermee te beginnen. Pas wanneer het ontwerp helemaal naar wens is en jij besluit het door ons te laten verzorgen, gelden onderstaande prijzen. 

 • Samen ontwerpen (winkel)
  Vanaf 175,-
 • Samen ontwerpen (online)
  Vanaf 125,-
 • *Incl. graveerkosten
230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-11
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Clauedine 10
KEURIG EN HEEL GOEDE AFHANDELING
Kelly 10
De urn moest niet overkomen als een urn, dat is met deze urn goed gelukt. Hij zal mooi staan in de woonkamer. Zodat onze man, papa en opa altijd dicht bij ons kan zijn.
Clair 10
Voldoende variatie in artikelen en goede en snelle levering.
Hetty 10
Heel mooi, heel goed verpakt en snel bezorgd, en wat ik leuk vond was het kaartje aan mij, top.
Sarah 10
Snelle levering en een mooie persoonlijke boodschap. Wordt erg gewaardeerd.
nigel 10
Ik heb een hele mooie urn uitgezocht met daarop een gepersonaliseerde tekst. Staat super mooi en kijk er elke dag naar. Zat een hele lieve kaart bij met de hand geschreven dus echt persoonlijk. Dat gaf me een heel goed en prettig gevoel. Daarna nog een telefoontje of alles naar wens was en of ze nog iets voor mij konden betekenen. Echt een aanrader en zeker de service en het geld waard!
Peter 10
tijdens moeilijke momenten moet je dan keuzes gaan maken. En dat kan bij Ochtendblauw zeer zeker , voor iedereen is er zeker iets te vinden als mooi aandenken voor een dierbaar persoon. De levering was perfect, mooi ingepakt en heel snel. Precies wat je nodig hebt , betrouwbaarheid. Wat het helemaal afmaakte voor mij was het handgeschreven briefje van Ochtendblauw. Ze weten daar echt wel dat het om mensen gaat in moeilijke tijden.
Barbara Berbee 10
Ik had wat moeite met het bestellen en werd door een medewerker gebeld en geholpen. Toen ik het bestelde ontving zat er nog een heel lief kaartje bij, heel persoonlijk en attent.
Monique 8
Vriendelijkheid, service en hulp.
Desiree 10
Ik heb mijn. Estelling binnen 1 week binnen gekregen. Kwam met een instructie blaadje, met de hand gemaakt super mooi!! Be echt tevreden! Ben zeker vaste klant!

Het eerste licht
na het donker

Vind de beste urn.