Onze personalisatie mogelijkheden

Ieder mens is uniek en zo ook iedere urn. Heel bewust kiezen, zodat er echt iets overblijft om trots op te zijn. We bieden diverse manieren om de gekozen urn te personaliseren. Met veel liefde graveren we bijvoorbeeld de naam en datum of andere gewenste tekst. Ook is het mogelijk om een gedenkplaatje of standaard te laten maken. En zelfs die laatste kunnen we voor je personaliseren. 

Graveren

Vrijwel alle urnen zijn te personaliseren met een gravure. Naam, datum of allebei. Maar ook een persoonlijke tekst is mogelijk. De personalisaties kun je direct in onze webshop uitvoeren bij de door jou gekozen urn, mét tekstvoorbeeld & keuze uit diverse stijlen en lettertypen. Wil je meer eigen inbreng, dan is samen ontwerpen met onze designers voor jou de beste keuze. 

 • 1 regel (15 karakters)
  50,-
 • 2 regels (30 karakters)
  75,-
 • 3 regels (100 karakters)
  100,-
 • Eigen afbeelding
  100,-
Urn personaliseren Personaliseren urn Graveren urn Urn graveren

Samen ontwerpen

In samenwerking met onze designers is het mogelijk een eigen ontwerp samen te stellen. Om jouw wensen om te zetten naar een tastbaar ontwerp, plannen we hiervoor een afspraak bij ons in de winkel. Een eigen lettertype, afbeelding, vingerafdruk of andere wens erin laten verwerken? Niets is ons te gek. In alle rust creëeren we samen met jou, een uniek design om jouw herinnering uniek en persoonlijk te maken. 

Liever vanuit huis samen ontwerpen? Vraag dan een online afspraak aan om hiermee te beginnen. Pas wanneer het ontwerp helemaal naar wens is en jij besluit het door ons te laten verzorgen, gelden onderstaande prijzen. 

 • Samen ontwerpen (winkel)
  Vanaf 175,-
 • Samen ontwerpen (online)
  Vanaf 125,-
 • *Incl. graveerkosten
230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-11 Personalisatie3 Personalisatie voorbeeld Riposa
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Biever 10
De urnen waren individueel verpakt en met extra bescherming. Er zat een hand geschreven kaartje bij wat het wat personelijker maakte. Ook zat er een kaartje bij hoe je de urnen moest vullen met een handige tip. Het troost poppetje erbij maakte het af. Verzending was ook super snel en een goede stevige doos. Heel erg bedankt !!
Marieke 10
Ik ben erg blij met de mooie gepersonaliseerde mini-urn voor mijn overleden zoon. Ik vind het fijn dat de mini-urn met de hand en met aandacht gemaakt is. De begeleiding vanuit Ochtendblauw was zeer persoonlijk, flexibel en professioneel. De urn is precies geworden zoals ik gehoopt en verwacht had. Ik beveel Ochtendblauw dan ook van harte aan.
Hannelore 10
De urne gevonden die voor mij “juist” voelde, vlot besteld, goeie communicatie en updates over de bestelling en levering, zorgvuldig ingepakt en tijdig geleverd.
Evelien 8
Jullie waren duidelijk maar ook begripvol
Anton Geene 7
zie hierboven.,
Annie 10
Snel en goed geholpen, snel bezorgd met een lieve handgeschreven kaart, wie doet dat nog. Goed verpakt en het vogeltje zag er prachtig uit. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
Nico 10
Ontzettend fijn geholpen top
Diana 10
Ik ben zeer tevreden.
Paul 10
Goed product Goede prijs En een persoonlijk handgeschreven kaartje Ga zo door
Claudia 10
Duidelijke site, snelle levering.. Heel goed verpakt en het persoonlijke handgeschreven kaartje vond ik een heel mooi gebaar.

Het eerste licht
na het donker

Vind de beste urn.