Alles over urnen

We delen graag onze kennis met jou. Niet alleen over de urnen die we aanbieden, maar over allerlei praktische zaken die in je hoofd omgaan bij het aanschaffen van een urn. Welke maat heb ik nodig? Kunnen jullie de urn vullen? Wanneer krijg ik de as? Neem gerust contact met ons op als jouw vraag er niet tussen staat. We helpen je graag. 

Urnen vullen

We hopen dat je nog nooit een urn hebt hoeven vullen. Het is niet moeilijk en eenvoudig zelf te doen. Bereid je goed voor en maak er een speciaal moment van.

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-8

Onderhoud & schoonmaken

Een zorgvuldig uitgekozen urn, houd je natuurlijk graag perfect in orde. De juiste aandacht is doorgaans alles wat je nodig hebt.

Urn onderhouden RVS

Alles over crematie as

Er is wet- en regelgeving voor as van een overledene. Eenmaal vrijgegeven mag je de meeste zaken helemaal zelf beslissen en uitvoeren. We helpen je een handje op weg.

Mini urnen Ochtendblauw

Personaliseren

Veel urnen die je bij ons kunt kopen zijn uniek. Er is geen enkele urn hetzelfde. Net als mensen. Om het nóg persoonlijker te maken bieden we diverse mogelijkheden om een urn te personaliseren. 

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-15

Urn Kunstenaars & Partners

Bij het maken van je weloverwogen keuze, is het natuurlijk ook fijn te weten te komen waar de oorsprong ligt van de producten die je bij ons ziet. Hoe, door wie en waar worden ze gemaakt? We geven je meer informatie over de eigenschappen en filosofie van onze leveranciers. Een unieke blik achter de schermen bij onze gewaardeerde partners. Daar zijn wij erg trots op en dat laten we jouw ook graag zien.

Partners
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Clauedine 10
KEURIG EN HEEL GOEDE AFHANDELING
Kelly 10
De urn moest niet overkomen als een urn, dat is met deze urn goed gelukt. Hij zal mooi staan in de woonkamer. Zodat onze man, papa en opa altijd dicht bij ons kan zijn.
Clair 10
Voldoende variatie in artikelen en goede en snelle levering.
Hetty 10
Heel mooi, heel goed verpakt en snel bezorgd, en wat ik leuk vond was het kaartje aan mij, top.
Sarah 10
Snelle levering en een mooie persoonlijke boodschap. Wordt erg gewaardeerd.
nigel 10
Ik heb een hele mooie urn uitgezocht met daarop een gepersonaliseerde tekst. Staat super mooi en kijk er elke dag naar. Zat een hele lieve kaart bij met de hand geschreven dus echt persoonlijk. Dat gaf me een heel goed en prettig gevoel. Daarna nog een telefoontje of alles naar wens was en of ze nog iets voor mij konden betekenen. Echt een aanrader en zeker de service en het geld waard!
Peter 10
tijdens moeilijke momenten moet je dan keuzes gaan maken. En dat kan bij Ochtendblauw zeer zeker , voor iedereen is er zeker iets te vinden als mooi aandenken voor een dierbaar persoon. De levering was perfect, mooi ingepakt en heel snel. Precies wat je nodig hebt , betrouwbaarheid. Wat het helemaal afmaakte voor mij was het handgeschreven briefje van Ochtendblauw. Ze weten daar echt wel dat het om mensen gaat in moeilijke tijden.
Barbara Berbee 10
Ik had wat moeite met het bestellen en werd door een medewerker gebeld en geholpen. Toen ik het bestelde ontving zat er nog een heel lief kaartje bij, heel persoonlijk en attent.
Monique 8
Vriendelijkheid, service en hulp.
Desiree 10
Ik heb mijn. Estelling binnen 1 week binnen gekregen. Kwam met een instructie blaadje, met de hand gemaakt super mooi!! Be echt tevreden! Ben zeker vaste klant!

Het eerste licht
na het donker

Een breed assortiment aan urnen