Alles over urnen

We delen graag onze kennis met jou. Niet alleen over de urnen die we aanbieden, maar over allerlei praktische zaken die in je hoofd omgaan bij het aanschaffen van een urn. Welke maat heb ik nodig? Kunnen jullie de urn vullen? Wanneer krijg ik de as? Neem gerust contact met ons op als jouw vraag er niet tussen staat. We helpen je graag. 

Urnen vullen

We hopen dat je nog nooit een urn hebt hoeven vullen. Het is niet moeilijk en eenvoudig zelf te doen. Bereid je goed voor en maak er een speciaal moment van.

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-8

Onderhoud & schoonmaken

Een zorgvuldig uitgekozen urn, houd je natuurlijk graag perfect in orde. De juiste aandacht is doorgaans alles wat je nodig hebt.

Urn onderhouden RVS

Alles over crematie as

Er is wet- en regelgeving voor as van een overledene. Eenmaal vrijgegeven mag je de meeste zaken helemaal zelf beslissen en uitvoeren. We helpen je een handje op weg.

Mini urnen Ochtendblauw

Personaliseren

Veel urnen die je bij ons kunt kopen zijn uniek. Er is geen enkele urn hetzelfde. Net als mensen. Om het nóg persoonlijker te maken bieden we diverse mogelijkheden om een urn te personaliseren. 

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-15

Urn Kunstenaars & Partners

Bij het maken van je weloverwogen keuze, is het natuurlijk ook fijn te weten te komen waar de oorsprong ligt van de producten die je bij ons ziet. Hoe, door wie en waar worden ze gemaakt? We geven je meer informatie over de eigenschappen en filosofie van onze leveranciers. Een unieke blik achter de schermen bij onze gewaardeerde partners. Daar zijn wij erg trots op en dat laten we jou ook graag zien.

Partners
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Wendy WLM Verbruggen 10
Dankjewel
Christa 8
Een mooi, klein theelichthoudertje gekocht. Zodat niet meteen iedereen ziet wat het echt is. Was mooi en zorgvuldig verpakt, inclusief trechter om eventueel zelf de as erin te doen. Neemt niet weg dat ik de prijzen voor dit soort artikelen echt aan de hoge kant vind.
Judith 10
Mooie steen voor ons overleden papegaaitje. Duidelijk instructies. Goed ingepakt. Perfecte service
Lydia 10
Item was heel goed en netjes ingepakt. Een kaartje met handgeschreven handtekening erbij. En nog een klein extraatje waar ik blij en emotioneel verrast van werd. Heel lief. Bedankt ❤️
Nathalie 10
Het briefje wat jullie bij de urnen hadden gedaan was hartverwarmend.De 2 kralen draag ik bijna dagelijks bij mij ,doet op een of andere manier goed om die bij me te hebben. Nu de urnen gevuld zijn is hij weer bij ons thuis en dat in zn mooie urn . Hartelijk dank voor het bezorgen ❤️
Toos 8
Mijn ervaring is uiteindelijk goed met Ochtendblauw. Toen mijn bestelling was binnengekomen, een mini knuffelsteen, bleek hij beschadigd, dit tot mijn grote teleurstelling! Dit gemeld en nadat we een foto opgestuurd hadden, is een nieuwe knuffelsteen toegestuurd. De nieuwe zending was er snel en was ook helemaal in orde. Ik ben dus ook helemaal tevreden!
Tamara Hemeltjen 10
Als je vol emotie een urn uit moet zoeken is dat niet makkelijk. Bijna een jaar na het overlijden van mijn man heb ik zijn allerbeste vriendinnetje in moeten laten slapen. Bijna 18 was ze. Ik heb mijn man beloofd dat in haar een mooi plekje bij zijn laatste rustplaats zou geven. En wat is het bijzonder en mooi geworden. En wat een prachtig gebaar zat er in het met zorg ingepakte pakketje, echt zo waardevol. Jammer dat ik geen foto kan delen van het eindresultaat, want het is echt precies geworden zoals wij voor ogen hadden. Heel erg bedankt voor het prachtige urntje voor onze poes Purk. always ☆♡
Anton 10
Mijn bestelling was snel geleverd en nog mooier dan op de foto's die op de site stonden. Tevens zat er ook nog een super lief kaartje bij. Ik kan deze site aan iedereen aanbevelen die opzoek is naar een mooi gedenk sierraad.
Ans 10
Goede begeleiding en heel vriendelijk. De zorg van de bestelling is zeer zorgvuldig verstuurd. Dank je wel voor alles .
Ronald 10
Product is zoals afgebeeld. Verpakking is echt prima. Je kan bijna met verzenddoos voetballen, zo stevig is deze. Persoonlijk kaartje werkt echt goed. Dus alles bij elkaar niets veranderen maar zo doorgaan

Het eerste licht
na het donker

Een breed assortiment aan urnen