Alles over urnen

We delen graag onze kennis met jou. Niet alleen over de urnen die we aanbieden, maar over allerlei praktische zaken die in je hoofd omgaan bij het aanschaffen van een urn. Welke maat heb ik nodig? Kunnen jullie de urn vullen? Wanneer krijg ik de as? Neem gerust contact met ons op als jouw vraag er niet tussen staat. We helpen je graag. 

Urnen vullen

We hopen dat je nog nooit een urn hebt hoeven vullen. Het is niet moeilijk en eenvoudig zelf te doen. Bereid je goed voor en maak er een speciaal moment van.

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-8

Onderhoud & schoonmaken

Een zorgvuldig uitgekozen urn, houd je natuurlijk graag perfect in orde. De juiste aandacht is doorgaans alles wat je nodig hebt.

Urn onderhouden RVS

Alles over crematie as

Er is wet- en regelgeving voor as van een overledene. Eenmaal vrijgegeven mag je de meeste zaken helemaal zelf beslissen en uitvoeren. We helpen je een handje op weg.

Mini urnen Ochtendblauw

Personaliseren

Veel urnen die je bij ons kunt kopen zijn uniek. Er is geen enkele urn hetzelfde. Net als mensen. Om het nóg persoonlijker te maken bieden we diverse mogelijkheden om een urn te personaliseren. 

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-15

Urn Kunstenaars & Partners

Bij het maken van je weloverwogen keuze, is het natuurlijk ook fijn te weten te komen waar de oorsprong ligt van de producten die je bij ons ziet. Hoe, door wie en waar worden ze gemaakt? We geven je meer informatie over de eigenschappen en filosofie van onze leveranciers. Een unieke blik achter de schermen bij onze gewaardeerde partners. Daar zijn wij erg trots op en dat laten we jou ook graag zien.

Partners
Contactpersoon

Heb je een vraag?

Dit zeggen onze klanten

Anton Geene 7
zie hierboven.,
Annie 10
Snel en goed geholpen, snel bezorgd met een lieve handgeschreven kaart, wie doet dat nog. Goed verpakt en het vogeltje zag er prachtig uit. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
Nico 10
Ontzettend fijn geholpen top
Diana 10
Ik ben zeer tevreden.
Paul 10
Goed product Goede prijs En een persoonlijk handgeschreven kaartje Ga zo door
Claudia 10
Duidelijke site, snelle levering.. Heel goed verpakt en het persoonlijke handgeschreven kaartje vond ik een heel mooi gebaar.
Zoe Luten 10
Super. Wordt in een goede stevige doos verpakt met een mooie persoonlijke kaart erbij. Wij zijn er heel mee. Je besteld het in een mooie tijd maar jullie maken het heel mooi met jullie product. We zijn er heel blij mee. Super bedankt
Antonietta 10
Prima tevreden
Manja 10
Wij hadden drie glazen vogeltjes besteld. Ze kwamen aan in een mooi uitziende doos, echt met heel veel zorg verpakt. Niet alleen goed beschermd in bubbeltjesplastic, maar ook ieder vogeltje in hele mooie stoffen zakjes gedaan. Er zat een lief houten troostpoppetje bij en een prachtig uitziende flyer. Superfijn als je net een verdrietige periode hebt moeten doorstaan. Kortom, absoluut een aanrader!
Abraham Ravenschot 8
Handig en goed verpakt en handige hulpmiddelen toegevoegd.

Het eerste licht
na het donker

Een breed assortiment aan urnen