Antwoorden op veelgestelde vragen

Onze winkel

 • Kan ik de winkel bezoeken?

  Kom kijken en voelen in onze gedenkwinkel en showroom. 

  We begrijpen als geen ander dat het fijn kan zijn om een urn te zien en te voelen, voordat je er eentje uitkiest. Tijdens een afspraak laten we je graag kennismaken met alle opties en keuzes, zodat je zéker weet dat je het best mogelijke hebt gedaan. Voel je vrij om ons iedere vraag te stellen die in je opkomt, want echt niets is ons te gek. 

 • Hebben jullie alle producten uit de webshop ook in de winkel?

  Ochtendblauw heeft +500 gedenkartikelen in het assortiment. Onze winkel biedt een podium voor vele soorten urnen, maar helaas niet alle soorten en varianten. Wens je een bezoek te brengen? Maak hiervoor een afspraak zodat wij vooraf weten naar welke items jouw interesse uit gaan. Dan zorgen onze specialisten er speciaal voor jou voor dat er in de winkel geschikte exemplaren te bekijken zijn als je komt.

 • Kan ik een afspraak maken voor een adviesgesprek?

  Ja dat kan. Het maken van een keuze is niet voor iedereen even eenvoudig. Iedereen heeft zijn eigen wensen als het om herdenken gaat. Voel je vrij om ons iedere vraag te stellen die in je opkomt, want echt niets is ons te gek. Samen een unieke personalisatie op de urn creëren met een van onze designers? Ook dat is mogelijk tijdens een bezoek aan onze winkel en showroomlocatie. 

Contactpersoon

Heb je een vraag?