Antwoorden op veelgestelde vragen

Retourneren

 • Ik wil mijn bestelling retourneren, wat moet ik doen?

  Je hebt het wettelijke recht om binnen 14 dagen na aankoop een artikel te herroepen. Simpel gezegd betekend dit dat je binnen 14 dagen bij ons kenbaar moet maken dat je het product toch onverhoopt wilt retourneren. Na de herroeping heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel aan ons te retourneren in originele verpakking. 

 • Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

  Nee, als een artikel ondanks jouw weloverwogen keuze niet bevalt, kun je het artikel probleemloos naar ons terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor onze rekening. We helpen je graag bij het vinden van een vervangend exemplaar. Is er schade aan het product ontstaan, dan ben je wel zelf voor deze waardevermindering aansprakelijk. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een speciale Retourneren pagina voor jouw om je retourmelding aan te melden en kosteloos een verzendlabel te ontvangen. 

 • Waar kan ik mijn te retourneren artikelen naartoe sturen?

  Om het proces probleemloos te laten verlopen is het fijn als je ons laten weten dat je iets wilt ruilen. Wij sturen je dan een verzendlabel toe die je op de originele doos kunt plakken. Als jij het dan alleen even af wilt geven bij de lokale vervoerder, zorgen wij voor de rest. Via onze pagina retourneren helpen we je graag op weg voor een probleemloze ervaring. 

 • Kan ik ook een artikel ruilen voor een andere maat/kleur?

  Helaas is het niet mogelijk om bestelde artikelen kosteloos, via de webshop, te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, kleur of zelfs een geheel ander product. Wil je toch een ander product, maat of kleur? Dan kan je dat het beste doen doen door de verkeerde artikelen (binnen 14 dagen na herroeping) naar ons te retourneren en opnieuw de juiste te bestellen. 

  Dan zorgen wij dat de juiste urn of herinnering zo snel mogelijk weer onderweg is naar jou. 

  Uitzondering op gepersonaliseerde artikelen. Deze kun je niet ruilen omdat deze zijn aangepast naar jouw persoonlijke wens.

 • Wat als ik de originele verpakking al heb weggegooid?

  Geen probleem. Omdat wij kostbare herinneringen versturen is het wel érg belangrijk dat voor een goede verpakking wordt gezorgd. Zorg ervoor dat rondom het product stootafwerende materialen geplaatst worden. Wijzelf gebruiken daarvoor luchtkussens. Vermeld op de verpakking dat het breekbaar is zodat ook de bezorger hopelijk extra oplettend te werk gaat. Is het product helaas ondanks jouw inspanningen, toch beschadigd bij ons retour gekomen? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele schade en de herstel- of vervangkosten hiervan. 

Contactpersoon

Heb je een vraag?