Uitvaartondernemers

Samen in vertrouwen iets moois creëren met passie en persoonlijke aandacht. Ochtendblauw is er speciaal voor uitvaartondernemers die graag lid willen worden van onze Ochtendblauw-familie. Benieuwd hoe wij nabestaanden helpen bij het creëren van een mooie laatste rustplek voor hun verloren dierbare? We vertellen je graag meer over onze unieke aanpak met alle voordelen voor jou en jouw uitvaartonderneming.

Zakelijk

Een online gedenkplatform met een modern en overzichtelijk account voor het aanbieden van een compleet en gepersonaliseerd aanbod. Help jouw cliënten als vertrouwenspersoon bij het vinden van een passende urn of gedenkartikel voor een verloren dierbare. Benieuwd hoe wij jou én de nabestaanden compleet kunnen ontzorgen? Hoe alles met liefde, zorg en persoonlijke aandacht door onze eigen handen gaat? We plannen graag een kennismaking. 

Maak alvast een account aan en informeer bij ons wat een samenwerking met Ochtendblauw allemaal kan bieden. Wij vertellen je graag persoonlijk meer over de mogelijkheden voor jouw uitvaartonderneming. 

230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-18

Word ook lid bij Ochtendblauw!

Contactpersoon

Persoonlijk kennismaken?

Wij zijn nu geopend

Onze winkel

230414_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie_WEB_foto-15

Contactformulier

Dit zeggen onze klanten

Clauedine 10
KEURIG EN HEEL GOEDE AFHANDELING
Kelly 10
De urn moest niet overkomen als een urn, dat is met deze urn goed gelukt. Hij zal mooi staan in de woonkamer. Zodat onze man, papa en opa altijd dicht bij ons kan zijn.
Clair 10
Voldoende variatie in artikelen en goede en snelle levering.
Hetty 10
Heel mooi, heel goed verpakt en snel bezorgd, en wat ik leuk vond was het kaartje aan mij, top.
Sarah 10
Snelle levering en een mooie persoonlijke boodschap. Wordt erg gewaardeerd.
nigel 10
Ik heb een hele mooie urn uitgezocht met daarop een gepersonaliseerde tekst. Staat super mooi en kijk er elke dag naar. Zat een hele lieve kaart bij met de hand geschreven dus echt persoonlijk. Dat gaf me een heel goed en prettig gevoel. Daarna nog een telefoontje of alles naar wens was en of ze nog iets voor mij konden betekenen. Echt een aanrader en zeker de service en het geld waard!
Peter 10
tijdens moeilijke momenten moet je dan keuzes gaan maken. En dat kan bij Ochtendblauw zeer zeker , voor iedereen is er zeker iets te vinden als mooi aandenken voor een dierbaar persoon. De levering was perfect, mooi ingepakt en heel snel. Precies wat je nodig hebt , betrouwbaarheid. Wat het helemaal afmaakte voor mij was het handgeschreven briefje van Ochtendblauw. Ze weten daar echt wel dat het om mensen gaat in moeilijke tijden.
Barbara Berbee 10
Ik had wat moeite met het bestellen en werd door een medewerker gebeld en geholpen. Toen ik het bestelde ontving zat er nog een heel lief kaartje bij, heel persoonlijk en attent.
Monique 8
Vriendelijkheid, service en hulp.
Desiree 10
Ik heb mijn. Estelling binnen 1 week binnen gekregen. Kwam met een instructie blaadje, met de hand gemaakt super mooi!! Be echt tevreden! Ben zeker vaste klant!

Het eerste licht
na het donker

Ochtendblauw - jouw partner in gedenken