Het eerste licht na het donker

Samen in vertrouwen iets moois creëren met passie en persoonlijke aandacht. Ochtendblauw is er speciaal voor bedrijven die graag nabestaande ontzien bij het kiezen van een laatste rustplaats voor hun dierbare. We hebben verschillende vormen om samen te werken passend bij jouw onderneming en werkwijze.

Benieuwd hoe wij nabestaanden kunnen helpen bij het creëren van een mooie laatste rustplek voor hun verloren dierbare? We vertellen je graag meer over onze unieke aanpak met alle voordelen voor jou en jouw uitvaartonderneming.

Samen in vertrouwen iets moois creëren

Een online gedenkplatform met een modern en overzichtelijk account voor het aanbieden van een compleet en gepersonaliseerd aanbod. Help jouw cliënten als vertrouwenspersoon bij het vinden van een passende urn of gedenkartikel voor een verloren dierbare. Benieuwd hoe wij jou én de nabestaanden compleet kunnen ontzorgen? Hoe alles met liefde, zorg en persoonlijke aandacht door onze eigen handen gaat? Plan jouw persoonlijke kennismaking!

We hebben verschillende vormen om samen te werken passend bij jouw ondernememing en werkwijze;

  • Uitvaartverzorgers
  • Crematoria
  • Steenhouwerijen
  • Uitvaart gerelateerde onderneming (affiliate)
230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-18

Ook samen in vertrouwen iets moois creëren?

Contactpersoon

Persoonlijk kennismaken

Wij zijn nu gesloten

Onze winkel

230414_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie_WEB_foto-15

Contactformulier

Dit zeggen onze klanten

Wendy WLM Verbruggen 10
Dankjewel
Christa 8
Een mooi, klein theelichthoudertje gekocht. Zodat niet meteen iedereen ziet wat het echt is. Was mooi en zorgvuldig verpakt, inclusief trechter om eventueel zelf de as erin te doen. Neemt niet weg dat ik de prijzen voor dit soort artikelen echt aan de hoge kant vind.
Judith 10
Mooie steen voor ons overleden papegaaitje. Duidelijk instructies. Goed ingepakt. Perfecte service
Lydia 10
Item was heel goed en netjes ingepakt. Een kaartje met handgeschreven handtekening erbij. En nog een klein extraatje waar ik blij en emotioneel verrast van werd. Heel lief. Bedankt ❤️
Nathalie 10
Het briefje wat jullie bij de urnen hadden gedaan was hartverwarmend.De 2 kralen draag ik bijna dagelijks bij mij ,doet op een of andere manier goed om die bij me te hebben. Nu de urnen gevuld zijn is hij weer bij ons thuis en dat in zn mooie urn . Hartelijk dank voor het bezorgen ❤️
Toos 8
Mijn ervaring is uiteindelijk goed met Ochtendblauw. Toen mijn bestelling was binnengekomen, een mini knuffelsteen, bleek hij beschadigd, dit tot mijn grote teleurstelling! Dit gemeld en nadat we een foto opgestuurd hadden, is een nieuwe knuffelsteen toegestuurd. De nieuwe zending was er snel en was ook helemaal in orde. Ik ben dus ook helemaal tevreden!
Tamara Hemeltjen 10
Als je vol emotie een urn uit moet zoeken is dat niet makkelijk. Bijna een jaar na het overlijden van mijn man heb ik zijn allerbeste vriendinnetje in moeten laten slapen. Bijna 18 was ze. Ik heb mijn man beloofd dat in haar een mooi plekje bij zijn laatste rustplaats zou geven. En wat is het bijzonder en mooi geworden. En wat een prachtig gebaar zat er in het met zorg ingepakte pakketje, echt zo waardevol. Jammer dat ik geen foto kan delen van het eindresultaat, want het is echt precies geworden zoals wij voor ogen hadden. Heel erg bedankt voor het prachtige urntje voor onze poes Purk. always ☆♡
Anton 10
Mijn bestelling was snel geleverd en nog mooier dan op de foto's die op de site stonden. Tevens zat er ook nog een super lief kaartje bij. Ik kan deze site aan iedereen aanbevelen die opzoek is naar een mooi gedenk sierraad.
Ans 10
Goede begeleiding en heel vriendelijk. De zorg van de bestelling is zeer zorgvuldig verstuurd. Dank je wel voor alles .
Ronald 10
Product is zoals afgebeeld. Verpakking is echt prima. Je kan bijna met verzenddoos voetballen, zo stevig is deze. Persoonlijk kaartje werkt echt goed. Dus alles bij elkaar niets veranderen maar zo doorgaan

Het eerste licht
na het donker

Ochtendblauw - jouw partner in gedenken