Kunnen alle urnen worden gepersonaliseerd?

Ja, dat kan! De mogelijkheden voor personalisatie hangen sterk af
van het gekozen product. 

 

Het materiaal, de omvang en de plek waarop de personalisatie kan worden aangebracht kan verschillen per urn. Een kleine urn kan voorzien worden van een kleinere personalisatie zoals enkel de naam, waar een grote urn plek biedt voor meer uitgebreide personalisering. De mogelijkheden staan per artikel aangegeven. 

Glazen urnen

Onze glazen mini urnen zijn uitstekend te personaliseren met naam of korte boodschap. Om het nog completer te maken hebben we ook gedenkstandaardjes van RVS waar de mini urnen mooi opgeplaatst kunnen worden. En zelfs die standaard kunnen we voor je personaliseren met een gedicht of een vingerafdruk van je dierbare. 

Personaliseren glas Ochtenblauw

Keramische urnen

Onze keramische urnen kunnen zowel op de sluitplaat als op de urn zelf worden gepersonaliseerd. Neem contact met ons op en we adviseren je graag over de mogelijkheden. 

Personaliseren Keramiek Ochtendblauw

RVS Urnen

Onze RVS urnen zijn het meest uitgebreid te personaliseren. Het materiaal leent zich perfect om met een lasergravure te personaliseren. Op deze manier maak je een hoogwaardige urn van RVS helemaal naar jou smaak en wens. We begrijpen dat het bedenken en ontwerpen van zo'n gepersonaliseerde urn veel vragen kan oproepen. Daarom bieden we jouw nu ook de mogelijkheid thuis vanaf de bank samen te ontwerpen met onze designers, door een (online) videoafspraak. Liever in onze showroom een afspraak? We maken graag tijd voor je. 

Personaliseren RVS Ochtendblauw
Contactpersoon

Heb je een vraag?