Royal Delft

Een herinnering zit van binnen en blijft altijd bij je. Het verlies van een dierbare is onomkeerbaar en verwerkt iedereen op een andere manier. De behoefte aan een fysiek eerbetoon, ritueel of traditie is van alle eeuwen en gaat door alle leeftijden, rangen, standen en achtergronden heen. Om te eren, te gedenken en om kracht en energie uit te halen. Tastbare troost. Voor de generatie van nu en van later. 

Geschiedenis

Royal Delft is de laatst overgebleven Delfts aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Hier wordt het wereldberoemde Delfts Blauw volledig met de hand geschilderd volgens eeuwenoude tradities. 

Geschiedenis Royal Delft Ochtendblauw

Het proces

Tijdens het maakproces is dit unieke object door talloze krachtige en tedere handen gegaan. Van het maken van de mal tot het gieten. Van het decoreren tot het glazuren. En van het stoken tot het keuren en borgen van de kwaliteit. Het besef van de inhoud en de emotionele waarde zorgt voor extra bewustwording bij de makers en meester-schilders bij Royal Delft. 

Productieproces Royal Delft Ochtendblauw

Royal Delft - Memento Blue Pebbles

Subtiel, licht, handzaam, opvallend en onopvallend tegelijk. Een organische vorm voorzien van een compacte sluitzegel. Stijlvol vormgegeven design. Symbolisch gedecoreerd. Uitnodigend om vast te houden en te koesteren. Een kunstobject voor in je interieur met een speciale inhoud. Royal Delft geeft met dit product een hoeveelheid as van een dierbare een veilig en stijlvol omhulsel.

Royal delft Memento Pebble Ochtendblauw

De handgeschilderde decoraties komen voort uit vele vormen van inspiratie

Metaforen, symbolen en patronen met allemaal een andere oorsprong. Diverse kunststijlen gebaseerd op de wisselende natuur, de levensloop, heimwee en verlangen, transformatie en de eeuwige liefde. De lange historie, de eigen productie, het verhaal en de kernwaarden en ook zeker de wil om iets unieks te creëeren voor nabestaande komen sterk overeen met die van Ochtendblauw. Dat maak onze samenwerking zo bijzonder en krachtig. 

Royal Delft Ochtendlblauw

Sluitzegel opties

De sluitzegel aan de onderzijde in effen blauw of wit zorgt dat de inhoud veilig blijft. Een keramisch transfer biedt de optie om deze verder te personaliseren. In dezelfde kleuren met een vast aantal tekens en verschillende opmaakmogelijkheden.

Sluitzegels Royal Delft Ochtendblauw

Het eerste licht
na het donker

Vind een mooie urn van Royal Delft voor jouw dierbare