Welke schoonmaakmiddelen kan/mag ik gebruiken?

Je kunt het schoonmaakmiddel het beste afstemmen op het materiaal. Gebruik nooit chemische reinigingsmiddelen aangezien deze het materiaal blijvend kunnen aantasten. 

Materialen en schoonmaakmiddelen

  • RVS: RVS behoeft van nature weinig onderhoud. Op zijn tijd afstoffen is voldoende. Mocht de urn onverhoopt toch vies worden gebruik dan een speciale RVS cleaner of water met zeep. Absoluut geen andere (chemische) reinigingsmiddelen. Dit tast de oxidelaag van rvs blijvend aan. 

  • Glas : Glas is natuurlijk het mooiste wanneer het glanst. Speciaal om glas te reinigen adviseren wij een schuimspray die perfect is voor glas objecten diep te reinigen en de glans terug te halen.
  • Keramiek: Voor keramiek adviseren we in de meeste gevallen water met zeep. Dan weet je zeker dat jouw urn mooi blijft en niet aangetast wordt door eventuele chemische middelen. 

  • Messing: Voor messing geldt hetzelfde als voor rvs producten. De messing uren krijgen een speciale coating mee waardoor de urn wordt beschermd. Een verkeerd middel kan deze coating aantasten. Gebruik hiervoor geen chemische reinigingsmiddelen of producten maar ook water of zeep of ander natuurlijk reinigingsmiddel. 
230413_Ochtendblauw_bedrijfsfotografie-10
Contactpersoon

Heb je een vraag?