Riposa

De kunst van afscheid nemen. Afscheid nemen maakt deel uit van het leven. De unieke urnen van Riposa helpen jouw om van dat afscheid toch nog iets moois te maken. De urnen, mini-urnen en knuffelstenen van Riposa geven de overledene een mooie plaats in huis, zodat die altijd dichtbij is. 

Betekenis

Riposa betekent 'rust zacht' in het Italiaans. Dat is net wat onze urnen en gedenkkunstwerken willen betekenen: een laatste, troostende rustplaats voor jouw dierbare in de nabijheid van familie en geliefden. Uniek, net als jouw dierbare in de nabijheid van familie en geliefden. 

Riposa Ochtendblauw

Keramische urnen met theelichtje

Voor het ontwerp van Riposa urnen uit keramiek starten we altijd vanuit een sterk concept. Dat laten we vervolgens uitwerken en perfectioneren door kunstenaars uit de regio. Een uniek design dus, dat toch in een prijsklasse zit die voor iedereen toegankelijk is. 

In de deksel van de Riposa urnen kun je een theelichtje bewaren. Ideaal om een lichtje te branden tijdens speciale gelegenheden en een mooi ritueel om even stil te staan bij de aangename herinneringen.

Riposa theelichtje Ochtendblauw

Urnen, mini-urnen en knuffelstenen voor thuis

De Riposa urnen uit keramiek zijn het gevolg van een mooie samenwerking met lokale kunstenaars. Voor elk interieur en voor elke persoonlijkheid is er wel een urn die past. 

Keramische urnen zijn natuurlijk, duurzaam en onderhoudsvrij. In keramiek wordt de natuur echt tastbaar. Bovendien laat een ontwerp in keramiek de kunstenaar toe om zijn of haar creativiteit de vrije loop te laten. En dat merk je aan de aparte designs van Riposa. 

Riposa keramische urn voor thuis Ochtendblauw

Personaliseren

Het is mogelijk om op zowel de sluitplaat als de urn zelf een personalisatie aan te brengen van bijvoorbeeld een naam, tekst, dierenpoot of een vingerafdruk.  Zo maak je jouw herinnering compleet en uniek. 

Personaliseren riposa

Het eerste licht
na het donker

Vind een mooie urn van Keramiek voor uw dierbare