Dutch Memorials - Everlasting

Dutch Memorials is een producent van hoogwaardige urnen van RVS en is opgericht in 2017. Het bedrijf is gevestigd in Beek en Donk in Nederland. Kunstenaars in metaal dat is wat de medewerkers zijn bij Dutch Memorials. Kies voor abstracte vormen zoals een kubus of piramide of kies je juist voor een speciale en unieke design urn van RVS?

Tot in detail gekleurd in vele variaties door middel van hoogwaardige poedercoating. Alles tot in perfectie! Dat is waar wij samen voor staan. 

Aanbod

Metaalbewerking dat is waar Dutch Memorials in uitblinkt. Unieke urnen in de vorm van een tulp, roos of zelfs een boot of gitaar. Hoogwaardige materialen zoals RVS en Cortenstaal worden gebruikt bij het produceren van deze unieke design urnen. Door het gebruik van de beste materialen zijn de urnen uitstekend te gebruiken voor binnen- én buitenshuis. 

Met groot vakmanschap worden de urnen ontworpen, geproduceerd en vervolgens afgewerkt met de verfijnste finish die je bij een urn voor jouw dierbare mag verwachten. Wens je de urn graag te personaliseren? Dat is uitstekend mogelijk omdat Ochtendblauw over een eigen productie beschikt waar urnen naar eigen wens worden gepersonaliseerd.

Aanbod Dutch Memorials Ochtendblauw

Productie

De productie vindt plaats in het Brabantse Beek en Donk. Hier worden de urnen door metaal kunstenaars gemaakt en geassembleert. Dutch Memorials beschikt over een complete eigen productie met ook een eigen poedercoat afdeling. Dit stelt hen in staat om ook mee te denken over maatwerk urnen of eigen vormen en materialen. Samen met Ochtendblauw staan ze garant voor de meest hoogwaardige urnen in de markt. Want jouw dierbare verdient het allerbeste!

Dutch Memorials Ochtendblauw

Merknaam en serienummer

Iedere design urn is op de professionele sluitplaat voorzien van merknaam en serienummer. Bijbehorend wordt een certificaat van echtheid geleverd die matcht met het unieke serienummer. Dutch Memorials doet dit om hun kunstwerken te beschermen en zodat ze altijd tot in perfectie voor jouw zijn verzorgd en gecontroleerd. Op de sluitplaat is ruimte voor een persoonlijke boodschap, naam of andere personalisatie die jij vindt passen bij jouw dierbare.

Sluitplaat Dutch Memorials Ochtendblauw

Het eerste licht
na het donker

Vind de beste RVS design urn voor jouw dierbare