TOWA | Creatief in Gedenken

TOWA bestaat sinds 1972 en is gespecialiseerd in het op maat produceren van allerlei gedenkartikelen. Hoogwaardige aluminium en rvs gedenkplaten, grafbelettering en gedenkdecoraties worden hier al jaren ontworpen, geproduceerd en afgewerkt voor vele nabestaanden in binnen- en buitenland. 

Oorsprong

TOWA is van oorsprong een traditionele aluminium gieterij (1972), waar het vandaag de dag is uitgegroeid tot internationaal ontwerper en producent van aluminium en RVS gedenkdecoraties in Europa. Een compleet modern CNC machinepark wat garant staat voor een sterk en duurzaam product dat mee kan gaan met de veranderende vraag rondom herdenken. Waterjet snijmachines en freesmachines worden gebruikt bij het produceren van de mooiste herinneringen.

Een team van gepassioneerde mensen verzorgt de afwerking en controle van alle waardevolle creaties voor nabestaanden. Steenhouwerijen, gedenkspecialisten en overige uitvaartondernemers in binnen- en buitenland hebben aan TOWA een betrouwbare en creatieve productiepartner. Vandaag de dag zijn ze ook groothandel in Nederland voor unieke metalen urnen van rvs.

Towa-17

Tweede generatie familiebedrijf

Sinds 2018 hebben Ralph en Lynn het stokje overgenomen van de vorige generatie TOWA. Lynn groeide op met het bedrijf TOWA waardoor voor haar gedenken en herinneren al vroeg onderdeel was van het leven. Samen met haar man en partner Ralph, runnen ze met hun team het famillebedrijf TOWA waar Ochtendblauw als logische aanvulling aan werd toegevoegd. Met het aanbieden van unieke en gepersonaliseerde urnen, zorgt Ochtendblauw voor een specialistisch en nieuw aanbod. Voor nabestaanden die op zoek zijn naar iets anders dan de standaard.
 

TOWA Beurs 2022_portret

Visie

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Ons team bedient in samenwerking met steenhouwerijen en gedenkspecialisten op binnen- en buitenlandse markten in een op maat geleverd afscheid, voor een persoonlijk afscheid dat nooit vergaat.

Wat bieden wij?

Het eerste licht
na het donker

Vind een mooie gedenkplaat of gedenkdecoratie